воскресенье, 9 апреля 2023 г.

Ох ці відносини))

Колегу по роботі другий раз за рік кинула одна й та сама дівчина, в нього депресія, позичив йому грошей, бо, каже, немає бажання нічого готувати, хоче поїсти у пузатці.

Знайомого кинула дівчина, бо думає, що він їй зраджує, хоча це не так, називає його нікчемою і т.д., він п'є вже третій тиждень і нічого не хоче робити, забив на спорт і на роботу, теж у депресії.

Звісно це погано, але який же я радий, що я один, без пари і ніхто не їбе мені мозок, не зраджує, ні в чому ніхто не винить, не влаштовує скандалів. Не потрібно ламати голову над тим, як тепер жити. Не потрібно ставити на собі хрест, та зловживати шкідливими звичками. Не потрібно, не дай Бог, думати про самогубство. Бо є такі єбануті, що накладають на себе руки через дівчину, це просто треба бути несповна розуму хворою людиною, щоб через тупорилу пизду йти і закінчувати життя самогубством.

Дивлячись на все це не хочеться взагалі ніяких відносин, тим більше, що два роки життя витратив на кончену шльондру, яка встигла виїсти мені мозок. Яке ж полегшення відчув, коли відправив її за російським кораблем.

Отже, краще буду катати на вельчику і ходитиму собі спокійно у походи в гори, а не все це мізкойобство))